Mikä on 'plan'?

Ostajan opas

Useita vaihtoehtoja, jotka sopivat tarpeisiisi?

Tällä hetkellä on kaksi OBDeleven-laitetta ja kolme erilaista digitaalista pakettia, jotka vapauttavat erilaisia ominaisuuksia ja toimintoja kolmella eri hintapisteellä. Paketit vastaanotetaan joko ostamalla vastaava paketti tai tilaus sovelluksessa

Laitteiden osalta meillä on OBDeleven FirstGen -laite ja NextGen-laite. Pohjimmiltaan ne ovat samoja Bluetooth-käyttöisiä OBD-II-sovittimia, ja niiden väliset erot ovat:

FIRSTGEN

OBDeleven FirstGen -laite toimii Android-pohjaisissa älypuhelimissa ja tableteissa ja tukee kaikkia Volkswagen-konsernin (VAG) valmistamia autoja, mukaan lukien Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Bentley ja Lamborghini.

NEXTGEN 

OBDeleven NextGen -laite tarjoaa iOS- ja Android-tuen sekä tuen VAG:lle, BMW:lle ja muille ajoneuvomerkeille, jotka ovat saatavilla tulevissa ohjelmistopäivityksissä.

PRO PLAN 

Kummalla tahansa laitteesta pääset käyttämään työkalun perusominaisuuksia. Näitä ovat One-Click Apps, jotka ovat valmiita ohjelmointitoimintoja, jotka avaavat krediiteillä ostettuja piilotettuja ominaisuuksia, täydellinen diagnostiikkaskannaus, mahdollisuus lukea ja/tai tyhjentää ohjausyksiköiden vikakoodeja, diagnostisten tietojen lokin jakaminen, vikakoodien haku , reaaliaikaista dataa ja paljon muuta. Pro-plan kuitenkin vie sinut askeleen pidemmälle ja avaa vielä enemmän ominaisuuksia, laajennettu toiminnallisuus mahdollistaa koodauksen, mukautukset, ohjausyksikön nollaukset (UDS), perusasetukset, vikakoodin pysäytyskehyksen jne.

Pro-plan on räätälöity useimmille harrastajille, jotka haluavat muokata autonsa ohjausyksiköitä.

ULTIMATE PLAN

Tämä suunnitelma sisältää kaiken, mikä sisältyy perus- ja Pro-suunnitelmiin, ja lisäetu on rajoittamaton One-Click Apps, One-Click App Builder ja ajoneuvon RAW-tiedot. OCAbuilder on ominaisuus, jossa käyttäjät voivat rakentaa omia One-Click-apps -sovelluksia, joita voidaan käyttää helposti monissa autoissa ilman manuaalista ohjelmointia. RAW-data esittelee ohjausyksiköiden tiedot, joiden avulla voit tarkastella laajennettuja tietoja, kuten mukautus- ja perusasetustunnuksia, mikä helpottaa yhden napsautuksen sovellusten luomista.

Ultimate-suunnitelma sopii täydellisesti niille, jotka työskentelevät ammattimaisesti autojen parissa, jolloin saadaan suurempi määrä ajoneuvoja, jotka hyötyisivät One-Click Apps -sovellusten, RAW-tietojen ja OCAbuilderin rajattomasta käytöstä.

BASIC PLAN 

Perussuunnitelma sisältää yhden napsautuksen sovellukset, diagnostisen skannauksen, mahdollisuuden lukea ja/tai tyhjentää ohjausyksiköiden vikakoodeja, diagnostisten tietojen lokin jakamisen, vikakoodien haun, reaaliaikaiset tiedot ja paljon muuta.

Itsenäinen laite sopii parhaiten päivittäisille kuljettajille, joilla on rajallinen mekaaninen tietämys ja jotka haluavat säästää rahaa ja aikaa edistyneen diagnosoinnin avulla.