Aloitetaan!

Ensimmäinen asennus

SAAT JOHTA OBDELEVENIN, JA OLET INNOLLINEN KOKEILEmaan SEN OMINAISUUKSIA. Auton muokkaamiseksi se skannaus tai yhden napsautuksen sovellukset, aseta laite ja aloita.

Älä kuitenkaan lannistu, sillä OBDeleven-laitteesi käyttöönotto on helppo prosessi, joka vie vain muutaman hetken, jolloin pääset käyttämään älykkään autolaitteen ominaisuuksia.

Sinulla on oltava Internet-yhteys, Bluetooth ja paikannuspalvelut, jotta voit käyttää OBDeleveniä.

MÄÄRITÄ OBDELEVEN-TILISI

Ensimmäinen vaihe OBDelevenin esittelyssä on kytkeä se ajoneuvosi OBD-II-porttiin, koska se käynnistää laitteen ja voit jatkaa laitteen määrittämistä.

Avaa OBDeleven-sovellus, jonka voit ladata App Store, Google Play Store tai Huawei AppGallerysta, älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi, jossa on Android 6.0 tai iOS 14 tai uudempi, ja luo tili tai kirjaudu sisään olemassa oleva tili, jos sinulla on sellainen.

YHDISTÄ AUTOSI OBDELEVENIN KANSSA ÄLYpuhelimeen

Napsauta sitten sovelluksen Connect-painiketta ja valitse luettelosta OBDeleven 2 (tai vain OBDeleven, jos olet ostanut FirstGen-version). Kun olet suorittanut alkuasennuksen, voit muuttaa laitteen nimeä sovelluksessa varmistaaksesi, että et erehdy sitä mihinkään muuhun OBDeleven-laitteeseen tulevaisuudessa.

Kun olet muodostanut yhteyden laitteeseen, luo laitteelle suojattu kuusinumeroinen PIN-koodi.  

LUNASTA PRO-TAI ULTIMATE-TILAUS TAI LUOTTOSI

Jos olet ostanut PRO- tai ULTIMATE-tilauksen tai sovelluksen sisäisiä krediittejä, ne lisätään automaattisesti.

Jos et ole saanut ostamaasi digitaalista sisältöä automaattisesti, tarkista sähköpostisi ja etsi sähköposti OBDeleveniä kehittävältä Voltas IT:ltä. Napsauta LINKKI LUNASTAAN -linkkiä ja sinut ohjataan OBDeleven-verkkosivustolle. Kirjaudu sisään tunnuksilla, joita käytit kirjautuessasi OBDeleven-sovellukseen, ja paina Lunasta-painiketta.

Ja siinä se! Olet asetettu käyttämään OBDeleven-sovellusta. Voit katsoa ohjeet myös videomuodossa alta: